Incendi en una fàbrica de Mercadona en Riba-roja

Els bombers treballen en l'extinció de l'incendi provocat en la nau industrial de Mercadona

Guardar

Incendi en la fàbrica de Mercadona (València)
Incendi en la fàbrica de Mercadona (València)

Incendi en una fàbrica de Mercadona en la localitat de Riba-roja de Túria (València). El foc s'ha originat en la vesprada d'aquest dimecres, dia 5 de juliol, prop de les 19.00 hores. La nau industrial de Mercadona està situada en el polígon L'Oliveral d'aquesta localitat valenciana i fins allí s'han traslladat efectius de bombers per a treballar en la seua extinció.

Com ha informat el Consorci Provincial de Bombers, fins allí s'ha mobilitzat un ampli dispositiu amb set dotacions de bombers dels parcs de Paterna, Torrent, l'Eliana, Burjassot, Xiva, Requena i tres unitats de comandament, concretament cap de sector, sergent i oficial de guàrdia.

Els treballadors han hagut de ser evacuats de les instal·lacions, per la qual cosa no hi ha hagut que lamentar danys personals. De moment, es desconeixen les causes que han originat l'incendi en aquesta fàbrica de Mercadona.

El foc ha afectat una de les naus de secs del bloc logístic. Immediatament, el sistema d'alarma de la fàbrica s'ha activat. Com han assenyalat des de la cadena d'alimentació, tot el protocol ha funcionat correctament i, per tant, els treballadors i treballadores han pogut ser evacuats ràpidament sense que s'hagen produït incidents.

Així mateix, des de l'empresa han aprofitat per a agrair als bombers i autoritats la seua "ràpida actuació" i han precisat que la majoria de les botigues "ja han sigut servides". En tot cas, han indicat que es procedirà a "avaluar la situació" una vegada finalitzen els treballs d'extinció els bombers.

Arxivat a:

Destacats