Incendi en un habitatge de Camí Real a Catarroja

L'incendi produït a Catarroja ha sigut controlat gràcies a la ràpida intervenció dels Bombers

Guardar

Incendio en un habitatge de Catarroja / Foto: Lorena Silvent
Incendio en un habitatge de Catarroja / Foto: Lorena Silvent

Catarroja ha viscut, en la nit d'aquest divendres, un incendi en un domicili situat en Camí Real. Gràcies a la col·laboració ciutadana, que ha alertat prompte de l'incendi, però també gràcies a la ràpida intervenció dels bombers i els agents de la Policia Local, l'incendi s'ha pogut controlar i no s'ha propagat a altres domicilis del mateix edifici.

Com ha informat la vicealcaldessa en funcions de l'Ajuntament de Catarroja, Lorena Silvent, els veïns i veïnes han sigut desallotjats dels seus respectius habitatges per motius de seguretat a causa del fum generat per l'incendi. No obstant això, la intervenció dels bombers ha aconseguit que l'incendi es considerara extingit ràpidament, d'aquesta manera, els veïns i veïnes desallotjades han pogut tornar a les seues cases amb total normalitat.

Pel que sembla l'origen de l'incendi s'ha degut a un aparell elèctric, que hauria començat a cremar en una de les habitacions del domicili. A més, cap dels habitants de la casa es trobaven, en eixos moments, a l'interior de l'habitatge. Per això, ha hagut de ser els veïns els que han alertat de l'incendi.

Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys personals.

Pots seguir informat de tota l'actualitat a través de la pàgina web de València Extra o a través de les xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter. Un equip de redacció treballa per a informar sobre les notícies més rellevants i de proximitat del dia.

Arxivat a:

Destacats