Un incendi en un garatge d'Alaquàs obliga a l'evacuació de desenes de persones

L'incendi en el garatge d'Alaquàs es va originar el dimecres a la nit

Guardar

incendi en un garatge d'Alaquàs  / Foto: @BombersValencia
incendi en un garatge d'Alaquàs / Foto: @BombersValencia

Més de 100 famílies han hagut de ser evacuades durant dues hores a causa d'un incendi que es va produir, la nit del dimecres, en un garatge d'Alaquàs. El foc es va originar prop de les deu de la nit, quan els serveis d'emergència van rebre una telefonada.

Com informa el Consorci de Bombers de la província de València, fins al lloc dels fets es van mobilitzar quatre dotacions, un vehicle autoescala, un sergent i un oficial per a controlar les flames que s'havien produït en un garatge subterrani de la localitat valenciana d'Alaquàs, situat entre els carrers Lanjarón i Bisbe Cervera, i que dona servei a diversos edificis.

Tal com avance Levante-emv, l'incendi es podria haver iniciat perquè un dels cotxes estacionats a l'interior del garatge va començar a cremar-se. De moment, es desconeixen les causes. No obstant això, va provocar que el foc començara a estendre's per l'interior del garatge.

Hi ha, almenys, sis vehicles afectats. Afortunadament, no s'han produït danys personals. Així mateix, informen que gran part del veïnat va haver de ser evacuat per precaució a causa de la quantitat de fum tòxic que s'estava generant. D'aquesta manera, una vegada es va dur a terme l'extinció del foc i la ventilació de l'espai, van poder tornar a les seues cases.

Finalment, cal destacar que a causa de les baixes temperatures, des de l'Ajuntament d'Alaquàs van gestionar la possibilitat que les famílies evacuades pogueren romandre en la recepció d'un hotel pròxim fins que els bombers acabaren els treballs d'extinció.

Arxivat a:

Destacats