Un home mor a Llíria després de ser colpejat per una avioneta d'aeromodelism

L'incident va ocórrer en la partida de la Joliesa, mentre l'home recentment jubilat es disposava a gaudir de la seua afició

Guardar

Club de areomodelismo en Llíria
Club de areomodelismo en Llíria

Una tragèdia va sacsejar la localitat de Llíria aquest matí, quan un home va perdre la vida en ser colpejat per una avioneta d'aeromodelisme en la partida de La Joliesa. El lamentable succés va ocórrer al voltant de les 10.15 hores i ha deixat consternada a la comunitat.

L'incident va provocar una ràpida resposta de les autoritats, ja que patrulles uniformades de la Guàrdia Civil es van desplaçar al lloc dels fets. Després de confirmar la veracitat de l'avís, van sol·licitar la presència de l'equip de la Policia Judicial de Llíria per a dur a terme les investigacions pertinents.

Segons els primers informes, la víctima, un home de 65 anys que acabava de jubilar-se a penes uns dies abans, es trobava en la zona destinada a l'estacionament dels aeromodelos, preparant-se per a volar la seua pròpia aeronau. En un tràgic gir del destí, va creuar la pista sense adonar-se que un altre membre del club estava realitzant un aterratge en aqueix precís moment. L'avioneta va impactar contra el seu cap, causant-li ferides mortals.

Donada la gravetat de l'incident, els especialistes de l'equip de Policia Judicial han assumit la investigació de l'accident. Seran els encarregats de determinar les causes exactes que van portar a l'aeronau a precipitar-se a terra i cobrar la vida d'aquest aficionat als aeromodels.

Una vegada confirmat la defunció de la víctima, la Guàrdia Civil va notificar al jutjat de guàrdia, la qual cosa va portar la comissió judicial a traslladar-se al lloc dels fets. Després de realitzar la corresponent inspecció i amb la confirmació del forense sobre la mort, el titular del jutjat va ordenar l'alçament del cadàver per al seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal (IML), on es realitzarà l'autòpsia.

Destacats