Mor l'home que s'havia atrinxerat a la seua casa d'Alaquàs

Pel que sembla, es troba només a l'interior del domicili, perquè la seua dona i els seus fills "es troben bé i fora de l'habitatge"

Guardar

Agents de la Policia Local d'Alaquàs
Agents de la Policia Local d'Alaquàs

Efectius de la policia han trobat mort amb un tir a l'home armat que s'ha atrinxerat aquest diumenge en el seu habitatge en la localitat valenciana d'Alaquàs.

Els fets han transcendit després que al voltant de les 13 hores d'aquest matí la seua dona alertara a la Policia Nacional que el seu marit es trobava en el seu cada atrinxerat amb una arma.

Passades les tres de la vesprada, un equip de GOES (Grup d'Operacions Especials) del Cos Nacional de Policia ha acudit al lloc per a intentar accedir a la casa.

En accedir a l'immoble, els agents han trobat a l'home mort, a causa d'un tir que pel que sembla s'havia disparat ell mateix.

Segons informa Europa Press, tant els efectius de la Policia Nacional i com de la Policia Local d'Alaquàs han acordonat la zona i han tancat la circulació als vehicles, a l'espera de poder accedir a l'habitatge.

A primera hora de la vesprada, l'alcalde de la localitat, Toni Saura, ha informat que la seua dona i els seus fills "es troben bé i fora de l'habitatge".

Segueix tota la informació d'última hora d'aquesta notícia a València Extra. La redacció de València Extra està treballant en aquesta notícia d'actualitat per a conéixer tot el que ha passat i l'ampliarem el més prompte possible.

Continua en el nostre diari digital per a seguir totes les notícies d'última hora, successos i el més destacat de la informació de proximitat. L'equip de periodistes de València Extra està treballant per a ampliar les notícies més rellevants del dia.

Segueix en el nostre diari tota l'actualitat de València, successos i informació d'última hora així com també en els nostres canals socials.

Destacats