Ferit un ancià a Puçol després de bolcar amb el seu tractor

Guardar

Urgències de l'Hospital de Sagunt
Urgències de l'Hospital de Sagunt

En un incident desafortunat ocorregut en el matí de hui divendres, un home de 85 anys va resultar ferit després de bolcar amb el seu tractor en la localitat valenciana de Puçol. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'home va ser ràpidament atés i traslladat a l'Hospital de Sagunt (València) per a rebre atenció mèdica.

L'incident va ocórrer al voltant de les 8.30 hores en el terme municipal de Puçol, alertant als serveis d'emergència sobre l'accident. Una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) es van desplaçar immediatament al lloc per a brindar assistència al ferit.

Els serveis mèdics van proporcionar atenció immediata a l'home, qui presentava traumatisme en un muscle i una cama a conseqüència de la bolcada del tractor. Després d'estabilitzar la seua condició, l'ancià va ser traslladat a l'Hospital de Sagunt en l'ambulància del SAMU per a rebre el tractament necessari i una avaluació més exhaustiva de les seues lesions.

Si bé es desconeixen les circumstàncies exactes que van portar a la bolcada del tractor, els accidents amb maquinària agrícola poden ser especialment perillosos a causa de la naturalesa dels equips involucrats. Les autoritats insten els usuaris d'aquesta mena de maquinària a prendre precaucions addicionals i seguir les normes de seguretat establides per a evitar situacions de risc.

Destacats