Extingit l'incendi d'Albaida que ha calcinat tres hectàrees de terreny

El foc es va declarar a última hora de la vesprada del dimecres a causa d'un llamp

Guardar

Un bomber extingint un incendi
Un bomber extingint un incendi

El Consorci Provincial de Bombers ha informat, aquesta vesprada, que es dona per extingit l'incendi que, a última hora de la vesprada del dimecres, es produïa a causa d'un llamp a Albaida (València), en la zona de la Covalta, pròxima al límit amb la província d'Alacant.

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar dues unitats de bombers forestals de la SGISE, dues autobombes i un agent mediambiental i durant tota la nit han treballat quatre unitats de bombers forestals i quatre autobombes. Ja a primera hora del matí, l'incendi forestal d'Albaida es donava per controlat.

Ha sigut prop de les 16.00 hores d'aquest dijous quan el foc s'ha donat per extingit. Un incendi que ha afectat tres hectàrees de terreny.

La Comunitat Valenciana continua afectada per altres incendis, com el de Benaguasil que també s'ha donat per controlat aquest dijous; o el de Begís que, en aquests moments, continua preocupant. Les fortes ratxes de vent han revivat aquelles zones que encara continuaven latents, malgrat les pluges d'aquesta matinada.

De moment, a les 15.00 hores s'ha decidit confinar a la població de les Alcubles i s'ha tallat l'accés al santuari de la Cova Santa, entre les Alcubles i Altura. Bravo ha alertat que continua havent-hi una gran concentració de calor en tot el perímetre i que l'elevació de les temperatures que es produeix a les hores centrals del dia suposa un "risc important".

Finalment, l'incendi de la Vall d'Ebo segueix sense donar-se per estabilitzat, encara que el foc ja ha perdut força.

Arxivat a:

Destacats