Dues persones ferides en un accident entre dos vehicles a Manises

Una de les víctimes ha hagut de ser excarcerada del turisme per part dels bombers en la CV-370

Guardar

Vehicle accidentat a Manises
Vehicle accidentat a Manises

Dues persones han resultat ferides després de la col·lisió de dos cotxes en la carretera CV-370 a l'altura de Manises. El sinistre s'hauria produït al voltant de les 9:15 del matí d'aquest divendres mentre els dos turismes circulaven amb normalitat fins que s'ha produït l'accident. Segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers de València, una de les víctimes ha hagut de ser excarcerada del vehicle pels serveis de bombers.

Els parcs de serveis d'emergències de Paterna i l'Eliana així com un sergent de la primera localitat s'han desplaçat ràpidament al lloc del sinistre. Els mitjans sanitaris, un SAMU i un SVB, també han acudit per a fer-se càrrec de l'estat de les persones que havien patit l'accident.

Les persones implicades en l'accident serien un home de 60 anys i una dona de 24. Aquesta ha hagut de ser excarcerada pel servei d'emergències dels bombers i assistida per un politraumatisme per haver quedat atrapada a l'interior d'un dels vehicles sinistrats. Posteriorment i després d'haver-la estabilitzat, la jove ha sigut evacuada a l'hospital Clínic Universitari de València en ambulància. Per part seua, l'home ha presentat un art de lesions més lleu amb un fort de dolor a la cama. Aquest ha sigut traslladat a l'hospital de Manises en l'ambulància del Suport Vital Bàsic.

La CV-370 és una carretera provincial sota la jurisdicció de la Diputació de València que connecta els deu quilòmetres que separen les poblacions de Vilamarxant i Pedralba.

Destacats