Dolor i consternació a Rocafort i Godella, que traslladen el seu condol a família i propparents dels xiquets morts

Tots dos consistoris guarden minuts de silenci en record dels dos menors

Guardar

godella_luto
godella_luto

Els municipis valencians de Godella i Rocafot han mostrat el seu dolor i "consternació" pel crim que ha acabat amb la vida de dos germans, un menor de tres anys i mig i la seua germana de cinc mesos, al mateix temps que han traslladat a familiars, propparents i amics "el seu sentit condol davant els tristos esdeveniments".

Tots dos consistoris han decretat tres dies de dol en els seus respectius municipis i aquest divendres han guardat minuts de silenci en record dels dos xiquets acompanyats, en tots dos casos, per diversos veïns.

L'alcalde de Rocafort, Víctor Jiménez, ha indicat que per al municipi "es tracta d'un fet tràgic" perquè coneixien a la família. "No podem més que mostrar la nostra consternació per un acte que ha estremit tots", ha manifestat.

Així, ha subratllat que "el poble de Rocafort i la seua corporació municipal vol traslladar a la família, amics i persones próximes el sentit condol pels tristos esdeveniments". "Resulta difícil buscar una explicació al succeït, segurament perquè no la té". "La mort sempre és una incògnita per a nosaltres, però pareix que davant situacions com aquesta, ho és més encara", ha admès.

Per la seua banda, la primera edil de Godella, Eva Sanchis, ha llegit una declaració institucional en la qual ha traslladat "el condol a la família" del consistori que ha posat "a la seua disposició". "Les mostres de suport, col·laboració i solidaritat han sigut moltes i diverses i només tenim paraules d'agraïment per als qui van estar de forma incansable treballant durant tot el dia perquè el desenllaç haguera sigut un altre", ha expressat.

Així mateix, des de l'Ajuntament de Godella han demanat "sensibilitat i discreció". "Les xarxes socials són una ferramenta de comunicació potent i ràpida però hem de salvaguardar i prioritzar la imatge dels menors i no difondre rumors que no aporten informació i que no estan fonamentats", ha conclòs.

Destacats