Detinguts quatre joves a Carcaixent per temptativa d'homicidi després d'una baralla

Les persones detingudes han estat involucrades en una violenta baralla que va tindre lloc al juliol a Carcaixent

Guardar

Dos detenidas en Llíria y Vilamarxant por suministrar narcóticos a ancianos para robarles
Dos detenidas en Llíria y Vilamarxant por suministrar narcóticos a ancianos para robarles

La Guàrdia Civil de València ha informat dels avanços positius de l'operació "GERSOLIS", que ha culminat amb la detenció de quatre homes de nacionalitat espanyola i la investigació d'un altre, tots ells involucrats en un greu delicte de temptativa d'homicidi després d'una violenta baralla en la localitat de Carcaixent, a la Ribera Alta.

Els fets van ocórrer el passat 2 de juliol a Carcaixent, quan una violenta baralla va desencadenar greus lesions en un jove de la localitat. Després d'aquest incident, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació que va incloure la identificació i presa de declaració de diversos testimonis, requerint l'aplicació de diverses tècniques d'investigació.

L'ardu treball dels agents de la Guàrdia Civil va donar els seus fruits, ja que van aconseguir identificar, localitzar i detindre a quatre homes de nacionalitat espanyola, les edats de la qual oscil·len entre els 19 i 29 anys, per la seua presumpta participació en la temptativa d'homicidi. A més, es troba sota investigació un cinqué individu de 33 anys i també de nacionalitat espanyola, qui estaria relacionat amb l'incident.

Totes les diligències relacionades amb aquest cas han sigut entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 d'Alzira perquè continue el procés judicial corresponent.

Destacats