Detinguts dos presumptes lladres en intentar entrar en un habitatge a Sueca

La policia local va arrestar a dos homes quan es trobaven forçant una reixa d'un habitatge en el centre de la localitat

Guardar

La Policia Local de Sueca, en una operació per a detindre a sospitosos de robatoris en la localitat
La Policia Local de Sueca, en una operació per a detindre a sospitosos de robatoris en la localitat

La Policia Local de Sueca ha detingut a dos homes que, presumptament, tractaven d'entrar a un habitatge en el centre de la localitat. Pel que sembla, un veí va cridar a la policia per a alertar que dues persones tractaven d'entrar per la força a una casa pròxima. La Policia Local es va personar en el lloc en escassos minuts i va ser testimoni de com s'estaven duent a terme els fets. Els presumptes lladres van oposar resistència als agents, els qui van ser amenaçats i van necessitar l'ajuda d'una altra patrulla per a dur a terme la detenció sense complicacions i evitant lesions pròpies o dels detinguts.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Sueca, Carlos Ramírez, ha parlat sobre la campanya de seguretat que porta en marxa durant quasi tot l'any. "Especialment en èpoques com la festa de les Falles, en les quals molts domicilis romanen buits perquè les persones estan en el carrer gaudint de diferents actes. La policia Local realitza labors de vigilància per a detectar delictes quant a l'accés il·legal a habitatges", afirmava el regidor. D'altra banda, Carlos Ramírez agraïa també el paper de la ciutadania, alguna cosa crucial en casos com aquest que, sumat a la "ràpida reacció" dels agents, ha acabat sorprenent els lladres amb la presència policial quan es trobaven forçant una reixa i una finestra per a poder entrar al domicili.

Els lladres no solament van oposar resistència, a més d'això, un dels dos va tractar d'enganyar als agents afirmant que era menor. Tots dos detinguts mancaven de documentació i van haver de ser traslladats a les dependències de la Guàrdia Civil per a ser identificats, "confirmant-se que tenia més de 18 anys", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana.

Especial atenció en època com a falles

En èpoques en les quals els habitatges romanen més temps buits, com en vacances, festes com les actuals falles o èpoques de bon temps, els habitatges corren major perill de patir robatoris. És per això que, en aquestes dates, la Policia Local duu a terme una "especial vigilància" perquè aquests intents de robatori siguen controlats. Carlos Ramirez ha fet incapié en el paper de la ciutadania i de la policia per a evitar que els mateixos es duguen a terme: "la formació i ràpida actuació dels agents, ací com la col·laboració ciutadana, van aconseguir la detenció d'aquestes dues persones abans que es cometera el robatori". El regidor ha aplaudit la labor policial i ha convidat a la ciutadania a "contactar amb la Central en qualsevol moment del dia. La Policia Local està 24 hores al seu servei. Gràcies a aquesta col·laboració, moltes vegades es pot donar una solució òptima a la situació generada".

Destacats