Detinguts dos homes per cometre 7 robatoris en supermercats de productes que ascendeixen a 1.500 euros

Guardar

Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil de València han detingut a Sagunt als dos presumptes responsables de set furts --amb un import total de 1.500 euros sostrets-- comesos en una cadena de supermercats, mitjançant la tècnica de la distracció per a confondre al caixer i furtar els articles de major valor.

La investigació va començar després que els agents de la Guàrdia Civil reberen diverses denúncies per furts ocorreguts en una coneguda cadena valenciana de supermercats, en les localitats de Canet d'en Berenguer, Massamagrell, Sagunt, Moncofa i Nules, ha indicat l'institut armat en un comunicat.

Pel que sembla, els sospitosos, després d'accedir al supermercat, utilitzaven dos carros de compra. En un d'ells carregaven els articles de major valor, com a begudes alcohòliques i embotits, mentre que en l'altre depositaven els articles de menor import.

En passar per la línia de caixa, un d'ells pagava els articles de menor valor i esperava mentre l'altre passava la resta dels articles, i depositava alguns d'ells en el carro juntament amb els articles ja pagats, per a generar confusió en el treballador.
 

Mentre el primer eixia del supermercat amb els articles pagats i alguns dels robats, l'altre li indicava al caixer que li guardara el carro amb la resta dels articles mentre ell eixia a buscar la seua cartera, però ja no tornava.

En total, es calcula que els autors dels furts han arribat a causar una pèrdua econòmica de 1.500 euros als diferents establiments.
 

La Guàrdia Civil ha detingut el passat 24 i 27 de juny a Sagunt a dos homes, de 43 i 39 anys tots dos de nacionalitat marroquina, acusats de set delictes de furt.
 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Sagunt.

Arxivat a:

Destacats