Detingut un home després d'amenaçar amb un ganivet a una dependenta a Silla

En el moment de la detenció, alguns veïns es van aproximar als agents i van començar a transmetre'ls el seu agraïment

Guardar

Moment de la detenció d'un home a Silla
Moment de la detenció d'un home a Silla

La Guàrdia Civil de Silla, en el marc de l'operació "Autólico", ha detingut a un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de robatori amb intimidació en un establiment del municipi de Silla.

El mes de març passat, a través d'una trucada telefònica al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Silla, una empleada d'un establiment de la localitat de Silla va informar que acabava de ser víctima d'un atracament. Que l'autor l'havia amenaçada amb un ganivet i robat 200 euros la caixa registradora.

Al llarg d'aquesta operació, pocs dies després, els agents van aconseguir descobrir la identitat del suposat autor. Seguidament, els investigadors van realitzar un registre en el domicili d'aquest, on van trobar el ganivet i la roba que havia utilitzat per a cometre el delicte.

Quan els agents anaven a procedir a la detenció, el suposat autor, de 24 anys i de nacionalitat espanyola, va decidir fugir. Després d'una persecució a peu per la localitat de Silla, els agents van aconseguir donar-li abast i detindre-ho.

Cal destacar que el suposat autor dels fets, era un delinqüent habitual molt conegut en el municipi. En el moment de la detenció, mentre els agents traslladaven al detingut al vehicle oficial per a, posteriorment, mobilitzar-lo a dependències policials, diversos veïns de la localitat es van aproximar als agents i van començar a transmetre'ls el seu agraïment.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Carlet. S'ha decretat l'ingrés a la presó del detingut.

Arxivat a:

Destacats