Detingut un menor en Patraix per robar-li el mòbil i pegar a la seua mare

El xic també va agredir a la parella de la seua progenitora

Guardar

Agent de la Policia Nacional
Agent de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut, en Patraix (València), a un menor després que li robara el mòbil a la seua mare i li propinara una punyada en el pit i una puntada. A més, el xic també hi hauria robats diversos efectes del seu padrastre i, posteriorment, li hauria agredit.

Els fets van ocórrer aquest dilluns, al voltant de les 1.00 hores, quan els policies van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer del districte de Patraix, on pel que sembla un menor estava colpejant a la seua mare, han informat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Una vegada en el lloc dels fets, els agents van esbrinar que el menor hauria discutit amb la seua mare i la parella d'aquesta, i s'havia apoderat de diverses pertinences. Després de l'agressió, hauria abandonat el domicili, emportant-se el mòbil de la progenitora perquè no poguera avisar a la policia.

La dona, que va seguir al seu fill per la via pública per a recuperar les seues pertinences, hauria rebut, per part d'aquest, un fort colp en el pit i una puntada.

Després de realitzar els esbrinaments pertinents, el menor va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i de robatori amb violència i intimidació.

Després de posar els fets en coneixement de la Fiscalia de Menors, el xic ha quedat en llibertat i ha sigut entregat al seu tutor legal.

Destacats