Detingut l'actor porno Nacho Vidal per la mort d'un fotògraf en un ritual místic

Guardar

fotonoticia_20200601130037_1920
fotonoticia_20200601130037_1920

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones implicades suposadament en un homicidi imprudent durant la celebració d'un ritual místic basat en la inhalació de vapors de verí de gripau ocorregut el juliol de 2019 en la localitat valenciana d'Enguera, segons han informat fonts de l'Institut Armat.

L'Equip de Policia Judicial de Xàtiva va iniciar aquesta operació després de la defunció d'una persona durant la celebració d'un ritual místic basat en la inhalació dels vapors del verí gripau buf alvarius.

Amb la culminació de la investigació desenvolupada durant 11 mesos, s'ha pogut constatar l'existència d'un delicte d'homicidi per imprudència i un delicte contra la salut pública, suposadament comés pels qui van organitzar i van dirigir el ritual.

També s'ha pogut demostrar que es tractava d'una activitat habitual amb finalitats terapèutiques o medicinals que en si mateixa suposava un seriós risc per a la salut pública, però que quedava emmascarada davant el que semblava un ritual ancestral aparentment inofensiu, que captava persones fortament suggestionades, sota l'especial estat de vulnerabilitat o necessitat de sanar determinades malalties o addiccions, emprant mètodes alternatius, segons han explicat les mateixes fonts.

Per aquests fets s'han detingut a tres persones, dos homes i un dona d'edats compreses entre els 37 i 50 anys i de nacionalitat espanyola. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº2 de Xativa.

Destacats