Detingudes dos joves per ocupar il·legalment un habitatge al barri d'Orriols

Guardar

Agents de la Policia Nacional durant l'operació contra el tràfic de drogues a València i Torrent
Agents de la Policia Nacional durant l'operació contra el tràfic de drogues a València i Torrent

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dues dones de 22 i 23 anys com a presumptes autores dels delictes d'usurpació d'immoble i danys després de trencar el pany d'un habitatge i accedir il·legalment a aquesta. S'han intervingut dos forrellats interiors de cadena i un pany partit en dos.

Els fets van succeir al voltant de les 01.15 hores de la matinada del passat dijous, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 a un immoble del carrer San Juan de la Peña al districte d'Exposició on, pel que sembla, hauria saltat l'alarma, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents van acudir al lloc, on van trobar la porta de la finca oberta, per la qual cosa van entrar i van tocar a la porta de l'immoble on havia saltat l'alarma. Van obrir la mateixa dues dones que els van manifestar que es trobaven soles en l'habitatge i van convidar als agents a passar perquè ho comprovaren.

Després d'un ràpid reconeixement, van verificar que, efectivament, en l'habitatge no hi havia ningú més, tractant-se d'un habitatge deshabitat. De fet, van trobar en una de les estades una caixa de cartó amb dos forrellats interiors de cadena i un pany partit.

Els agents han esbrinat que l'habitatge era propietat d'una entitat bancària i que, moments abans, les dues dones haurien intentat forçar el pany de l'immoble sense èxit, per la qual cosa, davant la impossibilitat d'obrir-la, haurien demanat ajuda a dos homes que coneixien del barri que es van prestar a ajudar-les.

PORTA ANTIOCUPA

Així, entre els quatre van trencar el pany de la porta antiocupa i van arrancar el receptor, teclat i volumètrics de l'alarma, sostrets pels homes.

Per tot l'anterior, les joves han sigut detingudes com a presumptes autores dels delictes d'usurpació d'immoble i danys. En l'escorcoll mínim de seguretat, a una d'elles els agents li han trobat substàncies estupefaents, pel que sembla marihuana, per la qual cosa s'ha alçat la corresponent acta per tinença il·lícita d'estupefaents.

Les arrestades, que manquen d'antecedents policials, han passat a disposició judicial, mentre la Policia Nacional continuen les gestions per a identificar als dos homes que van intervenir en forçament del pany.

Destacats