Detinguda una jove després d'agredir a la seua mare per dir-li que no podia eixir de casa en tindre covid

Guardar

Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una jove de 19 anys, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de suposadament agredir a la seua mare després que aquesta li indicara que no podia eixir de casa per haver donat positiu en covid i havia de complir les mesures sanitàries.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els fets van ocórrer en el districte valencià de Russafa, on una menor d'11 anys va alertar al 091 perquè suposadament la seua germana major estava agredint a la seua mare.

Els agents es van dirigir a l'habitatge i van localitzar a una dona que els va relatar que la seua filla major li hauria propinat diverses galtades en la cara i li hauria agarrat del coll, després que aquesta li indicara que no podia eixir de casa després de conéixer que era positiu en Covid.

La filla s'hauria realitzat un test d'antígens el dia anterior que li hauria confirmat la malaltia, per la qual cosa a més es trobava de baixa laboral. Els agents van esbrinar que, moments previs a l'agressió, es va iniciar una discussió entre ambdues, ja que pel que sembla la jove volia eixir de l'habitatge per a dirigir-se a una altra ciutat en un vehicle compartit amb altres persones.

Després de realitzar les indagacions policials, els agents han detingut a la dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Destacats