Detinguda una dona a Alaquàs per retindre a un home diversos dies per a robar-li diners

Pel que sembla, va cometre el segrest amb la seua parella, que va morir en caure al buit mentre fugia de la Policia

Guardar

Agents de la Policia Local d'Alaquàs
Agents de la Policia Local d'Alaquàs

Una dona de 40 anys ha sigut detinguda a Alaquàs per, presumptament, retenir i robar a un home al qual li va sostraure la targeta bancària, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els fets van ocórrer a principis d'aquest mes de febrer i presumptament els hauria comesos al costat de la seua parella, que va morir el dia 7 després de precipitar-se des del terrat d'un edifici quan fugia de la Policia.

En concret, la investigació va començar quan els agents van saber que un home va acudir al domicili d'una parella coneguda seua a Alaquàs. Allí va ser on, presumptament, aquesta dona va retenir durant cinc dies a la víctima contra la seua voluntat.

La Policia Nacional explica que l'home va ser sotmés a continus maltractaments i vexacions i va arribar a patir lesions en una cama després de saltar per una finestra intentant fugir.

A més de la retenció, la parella va obtenir la seua targeta de crèdit i va aconseguir el PIN intimidant-li. Van intentar extraure diners en diversos caixers, però no ho van aconseguir per no disposar de saldo, tal com han corroborat els investigadors. Van intentar realitzar deu moviments de disposicions, però tots ells van ser denegats.

Davant aquesta situació, la parella va mantenir una discussió el dia 7 de febrer, entre altres coses per com es trobava la víctima. Després d'ella, l'home la va deixar en la via pública i va acudir a un centre mèdic.

Aqueix mateix dia, el sospitós va intentar fugir pels terrats de diversos edificis d'Alaquàs després que els agents reberen una telefonada alertant d'un presumpte cas de maltractaments. Va ser en aquesta fugida quan es va precipitar al buit i va morir, sense que els agents ni els sanitaris pogueren fer res per salvar-li.

Després de la investigació, els agents han detingut a la dona, d'origen espanyol, com a presumpta autora de delictes de detenció il·legal i lesions. Té antecedents policials i ha sigut posada en llibertat després de ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

Destacats