Detenen a dos joves per robatoris amb força i furts en Orriols

Guardar

Agent de la Policia Nacional al costat d'un vehicle del cos
Agent de la Policia Nacional al costat d'un vehicle del cos

Dos joves han sigut detinguts per agents de la Policia Nacional com a presumptes autors de diversos delictes contra el patrimoni, així com robatoris amb força, furts i encobriment. Aquestes dues persones, de 22 i 27 anys, han sigut arrestades una vegada els agents han localitzat nombrosos objectes sostrets en un habitatge ocupat en la qual van establir el seu domicili, al barri d'Orriols.

Segons informen des de la Policia Nacional, les investigacions van donar inici una vegada els agents van comprovar que dos dispositius electrònics havien sigut robats d'un vehicle estacionat després de fracturar una de les finestretes. Aquests es geolocalitzaven en un habitatge del barri d'Orriols.

Els agents, amb l'autorització de l'autoritat judicial, van registrar el domicili sospitós, però no hi havia ningú dins en aqueix moment. Allí van localitzar i van intervenir nombrosos objectes que havien sigut furtats. Telèfons mòbils, tauletes, ordinadors portàtils, una càmera de vídeo, un llibre electrònic, documentació i pals de golf, entre altres efectes.

Gran part d'aquests objectes figuraven com sostrets en les bases de dades policials, la majoria de l'interior de vehicles, després de forçar-los i altres procedents de furts. Els policies van esbrinar que els habitants eren dos joves, amb antecedents per fets similars, que haurien ocupat l'habitatge on van ser trobats tots aquests objectes.

De fet, hores després de registrar-se el domicili, haurien retirat el precinte policial i intentat accedir a l'interior. Els investigadors finalment van localitzar als sospitosos, que van ser detinguts com a presumptes autors de diversos delictes contra el patrimoni, com ara robatoris amb força, furts i encobriment.

Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. Gran part d'efectes recuperats per la Policia Nacional ja han sigut retornats als seus legítims propietaris i es continuen les gestions per al total esclariment dels fets.

Destacats