Detenen a un conductor a Aldaia que va rebentar una roda circulant en sentit contrari després de fugir d'un control

Al sospitós li havien retirat el permís de conduir

Guardar

Agent de la Policia Nacional
Agent de la Policia Nacional

Un home va ser detingut a Aldaia divendres passat per agents de la Policia Nacional com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i desobediència greu. Aquest home de 34 anys, d'origen espanyol, es va donar a la fugida en un control policial i va posar en perill a la resta de vehicles circulant en direcció contrari al sentit de la marxa i va ser quan va rebentar una roda quan els agents van aconseguir interceptar-lo. Així, van comprovar que al conductor li havien retirat el permís de conduir.

Els fets que s'han conegut hui, van ocórrer el divendres, sobre les huit de la vesprada en la localitat valenciana d'Aldaia, quan els agents que realitzaven un control policial van donar l'alt al conductor d'un vehicle que va fer cas omís a les seues indicacions, accelerant la marxa i emprenent la fugida.

Ràpidament, els agents van seguir al vehicle i van observar al conductor circular en sentit contrari de la marxa zigzaguejant i posant en perill a la resta de turismes. En un moment donat, quan l'home es dirigia cap a l'A-3 direcció Madrid, va entrar en una glorieta i va colpejar amb la roda posterior esquerra en la vorada, rebentant-la. No obstant això, l'home va continuar circulant fins que els policies van aconseguir avançar-lo, bloquejant-li el vehicle perquè es detinguera.

Després d'identificar al conductor i consultar les bases de dades policials, els agents van esbrinar que a l'home li havien retirat el permís de conduir. Per tot això, els policies ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i de desobediència greu.

L'arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha quedat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació legal que té de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit per a això.

 

 

Arxivat a:

Destacats