Controlat l'incendi en un vaixell en el Port de València després de ser desallotjats els seus passatgers

Fins a la zona s'han desplaçat set vehicles de bombers de l'Ajuntament de València

Guardar

Terminal de contenidors del Port de València
Terminal de contenidors del Port de València

Emergències 112 de la Comunitat Valenciana ha informat a través de les seues xarxes socials que s'ha produït un incendi d'un vaixell en el Port de València. L'avís ha sigut rebut a les 13.55 hores. Diversos treballadors han sigut assistits per inhalació de fum, entre set i huit han sigut els empleats atesos.

El vaixell afectat és el Ciutat de Alcudia, que pertany a la naviliera Trasmed del Grup Grimaldi, i que en el moment de declarar-se el foc no comptava amb més passatge a bord que la tripulació, que s'ha fet càrrec de la situació, segons ha precisat la naviliera en un comunicat.

El foc ha obligat a activar la fase blava del Pla d'Emergències Intern (PEI) i el Pla d'Emergències Extern (PEE). Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat set vehicles de Bombers del Parc Nord i Sud de València, que han procedit a ventilar el vaixell, així com diverses dotacions de Policia Nacional.

L'incendi s'ha originat aquest dilluns en la coberta número 7 mentre el vaixell estava atracat en el Port de València, a la seua arribada de Maó. De moment, es desconeixen els motius de l'incendi i el seu abast, però la companyia ha obert ja una comissió d'investigació.

El vaixell tenia previst eixir aquesta nit del Port de València per a seguir amb la seua rotació habitual. No obstant això, els desperfectes causats pel foc impedeixen la seua eixida.

Trasmed s'ha fet càrrec del passatge i de la càrrega que havia d'eixir aquesta nit del Ciutat d'Alcúdia i està recol·locant "en la mesura que siga possible" als viatgers en altres vaixells, segons la companyia.

 

 

 

Arxivat a:

Destacats