Un bebé de dos mesos, en observació després d'una forta explosió a Xàtiva

L'explosió d'una bombona de gas a Xàtiva deixa ferits a un bebé i a un home de 67 anys

Guardar

Explósión a una casa de Xàtiva
Explósión a una casa de Xàtiva

Una explosió causada per una bombona de gas butà en un habitatge de Xàtiva ha deixat a un home de 67 anys amb cremades i a un bebé de dos mesos en observació. L'incident, que ha ocorregut en el matí d'aquest diumenge 10 de setembre, al voltant de les 13.16 hores, al carrer Urios de Xàtiva, també ha causat danys estructurals en l'habitatge, tal com ha informat el Consorci de Bombers i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències sanitàries (CICU).

La causa exacta de l'explosió encara està sota investigació. Com a resultat de la detonació, els serveis mèdics han atés l'home de 67 anys, que presentava cremades. Inicialment, ha sigut portat a l'Hospital de Xàtiva, però es planeja el seu posterior trasllat a l'Hospital La Fe de València.

A més, un bebé de dos mesos ha sigut atés. Encara que no ha patit ferides aparents, ha sigut portat a l'Hospital de Xàtiva per a la seua observació en el servei d'Urgències.

L'explosió ha provocat el col·lapse parcial d'una paret i danys estructurals a la casa, la qual cosa ha requerit que els bombers asseguraren unes certes àrees amb puntal.

El CICU ha mobilitzat dues unitats del Servei d'Atenció Mèdic d'Urgències (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i un equip mèdic d'Atenció Primària al lloc. A més, s'han desplaçat dues dotacions de bombers de Xàtiva i el sergent d'Alzira per a atendre l'emergència. La investigació sobre les causes de l'incident continua en curs.

Destacats