Una multitudinària batussa en la plaça d'Hondures de València se salda amb sis detinguts

En la baralla van participar una vintena de persones i fins al lloc dels fets van arribar reforços per a atendre a alguns ferits

Guardar

Una multitudinaria pelea en la plaza de Honduras de València se salda con seis detenidos
Una multitudinaria pelea en la plaza de Honduras de València se salda con seis detenidos

Una baralla en la plaça d'Hondures de València se salda amb sis persones detingudes per la Policia Local de la ciutat. Tal com ha informat el consistori, els fets es van produir ahir diumenge 24 de setembre entorn a les 2 de la matinada en la plaça d'Hondures fent cantó amb el carrer Serpis.

Va ser un grup de persones qui va alertar a una patrulla de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) sobre la baralla que estava tenint en els voltants d'aqueixa plaça i en la qual estaven participant al voltant d'una vintena de persones.

La patrulla de la Policia Local va acudir al lloc, des d'on va sol·licitar suport per a dissoldre l'enfrontament i van instar a les parts al fet que deposaren el seu comportament. Finalment, els agents van haver de fer ús dels seus defenses policials per a dissoldre la batussa i els grups es van dispersar en dues adreces.

En un primer moment, van anar els agents de la UCOS, que es trobaven en la zona prestant servei estàtic per a evitar comportaments incívicos, els que van intentar detindre l'enfrontament, però fins al lloc dels fets també va ser necessari que acudiren reforços policials.

A més, algunes de les persones implicades en el tumult van necessitar assistència sanitària i van ser traslladats a diferents centres hospitalaris de la capital valenciana. En total, l'operació policial es va saldar amb sis detinguts que tenen edats compreses entre els 27 i els 51 anys.

De fet, alguns dels detinguts també van haver de ser atesos pels serveis sanitaris a causa de ferides a conseqüència de la baralla en la qual van participar vint persones. A més de les detencions, l'actuació dels agents de la Policia Local de València també va aconseguir intervindre diversos efectes i objectes que haurien sigut empleats per les persones que es van enredar en el conflicte.

 

Destacats