València Turisme redissenya, millora i optimitza el seu web

La marca de la Diputació ofereix un accés a la informació turística de la província més senzill, funcional i accessible, tant a usuaris particulars com a professionals i empreses

Guardar

Portada de València Turisme
Portada de València Turisme

La Diputació de València ha redissenyat i optimitzat el web de la seua marca turística, València Turisme, per a fer-lo més atractiu, funcional, intuïtiu i accessible per a totes aquelles persones que vulguen consultar-lo en www.valenciaturisme.org, a més de comptar amb una part dedicada a professionals i empreses.

El web, que es presenta en valencià, espanyol i anglés, s'ha renovat amb la finalitat de facilitar la navegació a l'usuari que desitge trobar informació turística de la província de València per a planificar les seues visites a aquest territori, a més d'accedir a les dades de forma més senzilla i pràctica que fins ara. Per a això disposa d'una estructura clara i intuïtiva amb una barra de cerca, menús desplegables i filtres en diversos apartats.

L'usuari pot trobar en la pàgina oficial una completa i actualitzada informació turística de la província de València, entre la qual destaca la relacionada amb els diferents destins de costa i interior. També, les experiències oferides en tot el territori segons la mena de turisme desitjat: actiu, cultural i gastronòmic. A més, disposa d'una agenda amb els principals esdeveniments a celebrar a la província, l'actualitat turística del territori en forma de notícies i blog, i enllaços a les pàgines web derivades de València Turisme: Del Tros al Plat, Film València i Targeta València ON.

En la part superior del lloc web es troba l'accés directe a les xarxes socials de València Turisme i informació variada en diferents apartats, com a destins per comarques i publicacions de la marca turística, entre altres. Així, el web permet planificar a l'usuari tots els aspectes relacionats amb la seua experiència turística a la província, per al que li seran molt útils també apartats com 'On menjar', 'On dormir', 'Com arribar', 'Parcs Naturals', 'Platges', 'Camps de golf', 'Rutes', 'Balnearis' i 'Festes'.

El web de València Turisme s'ha adaptat també als dispositius mòbils amb funcions específiques, la qual cosa previsiblement millorarà el trànsit de la pàgina perquè aquests dispositius s'utilitzen cada vegada més en totes les destinacions turístiques per part dels turistes.

Arxivat a:

Destacats