València organitza un mercadet de segona mà amb tot a 1 euro

Aquest mercat ambulant "tot a 1 euro" tindrà lloc diumenge 30 des de les 11:00 fins a les 19:30 en el barri de Russafa

Guardar

Peces de roba en un mercat de segona mà
Peces de roba en un mercat de segona mà

L'associació cultural il Quartiere organitza un mercat ambulant on tots els productes tindran el preu d'1 euro diumenge que ve 30 d'octubre des de les 11:00 fins a les 19:30 hores. Aquest tipus de mercat busca fomentar el consum responsable i de segona mà, la reutilització i l'ecologia. 

Així, el mercadet estarà situat en el recinte conegut com a Satchmo Swing School, al carrer Cap Jubi (número 4) en el barri de Russafa de València. L'associació repetirà dues setmanes després del seu últim mercat ambulant amb aquesta edició especial de baix cost.

L'entrada valdrà també un euro excepte per als menors de 12 anys i quan es produïsca l'apertura de portes per al lliure accés sense haver d'abonar cap quantitat mancant una hora perquè finalitze l'esdeveniment, és a dir a partir de les 18:30 hores.

Els "mercats de puces", un èxit a la ciutat de València

Il Quartiere ha popularitzat el terme flea market o mercat de puces a la ciutat de València. Aquests mercats ambulants representen la compravenda de productes de segona mà que van des de mobles antics fins a roba que ja no usem perquè siguen uns altres els que els donen una segona oportunitat.

L'organització té com a meta fomentar el consum de segona mà, en detriment de la moda fast fashion, així com la venda responsable i a baix cost per a aconseguir ser una societat més sostenible i ecològica.

El passat 16 d'octubre il Quartiere ja va organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques sense l'al·licient del tot a un euro i tan sols dues setmanes després repeteixen cita passant del carrer Lepant a la del Cap Jubi en barri de Russafa, en els limítrofs del centre de València. Un lloc molt més accessible perquè el gran públic puga interessar-se en la mercaderia de l'innovador "mercat de puces".

Destacats