València corre Contra el Càncer aquest diumenge

La carrera solidària transcorrerà en diverses modalitats per la zona centre i la ronda interior entre les 09:00 i les 11:15 del pròxim 30 d'octubre

Guardar

Eixida de la Carrera Contra el Càncer de València. Imatge de runcancer.com
Eixida de la Carrera Contra el Càncer de València. Imatge de runcancer.com

Els carrers de València seran el recorregut de la setena edició de la Carrera València Contra el Càncer des de les 09:00 fins a les 11:15 amb línia d'eixida i meta en el Passeig de l'Albereda. En aquesta prova organitzada per l'Associació Contra el Càncer a València, la millor marca serà la solidaritat. El preu de la inscripció és de 5 euros en qualsevol de les categories. La realització de les activitats suposarà afeccions a la circulació i el trànsit en la zona centre i ronda interior.

Si encara no t'has inscrit, fins i tot pots fer-ho i aconseguir el teu dorsal (en una o diverses categories) i la teua samarreta commemorativa en la Fira del Corredor. Aquesta tindrà lloc junt en la seu de l'associació, en la plaça de Polo de Bernabé durant el divendres 28 i el dissabte 29 d'octubre des de les 10:00 fins a les 20:00 hores. Des de l'organització avisen que el diumenge encara es podran formalitzar inscripcions en totes les categories excepte en la carrera 5k.

Horari de les eixides i de les activitats

Totes les modalitats tindran el mateix recorregut de 5,6 quilòmetres amb línia de meta i eixida en l'Albereda. Es podrà participar en la carrera solidària mitjançant diferents modalitats com una carrera de 5 quilòmetres, una patinada popular, una marxa nòrdica amb bastons, una marxa normal i altres activitats de bodycombat (10:10-11:00) i zumba (11:10-12:00) amenitzades per VivaGym que es realitzaran de manera simultània en el Passeig de l'Albereda fins a les 12:45 (entre el Pla del Real i el Pont de l'Exposició).

Les diferents modalitats de carrera tindran una hora d'eixida assignada, totes elles des del Passeig de l'Albereda: a les 09:00 serà el tret d'eixida de la carrera 5k, a les 09:45 el de la patinada popular, a les 09:55 el de la marxa nòrdica i a les 10:00 el de la marxa normal. Hi haurà premis en la línia de meta a partir de les 10:15 aproximadament per als 3 primers classificats de la carrera en categoria masculina i femenina així com en màster 40, 50 i 60 i, en l'àmbit col·lectiu, per al club o equip del qual més corredors travessen la meta.

Calles cortadas para la Carrera Contra el Càncer de València 2022
Recorregut de la Carrera Contra el Càncer de València 2022

Recorregut de la Carrera València Contra el Càncer 2022

El recorregut de 5,6 quilòmetres tindrà la seua línia d'eixida en el Passeig de l'Albereda per a seguir pel Pont de L'Exposició fins a la Porta de la Mar i el Palau de Justícia. Posteriorment, seguiran per la plaça Alfons el Magnànim, els carrers de la Pau, de Sant Vicent Màrtir, la plaça de l'Ajuntament i les calles Marqués de Sotelo, Xàtiva, i Guillem de Castro (que tindrà un punt d'avituallament a l'altura de les Torres de Quart) fins a la plaça del Porta Nou, per a passar pels carrers Blanqueries, Comte de Trénor, Pintor López, i les places del Temple, Tetuan, i el Pont del Real fins al Passeig de l'Albereda, línia de meta d'aquesta edició 2022.

Ajudar a trobar una cura contra el càncer

La plataforma RunCancer porta sumats a la causa 251.833 euros gràcies als 54.820 participants de totes les seues proves en aquest 2022. La setena edició de la carrera benèfica a València es farà sota les consignes #YoSí i #RunCáncer 2022: continuem sumant. S'espera que aquesta edició bata les xifres de l'any 2021 tant en participació com en recaptació. L'any passat la Carrera València Contra el Càncer va tindre un total de 6.648 participants i 33.240 euros recaptats.

Destacats