TVE roda una sèrie nova a València

La ciutat apareixerà en un capítol de la sèrie "Esto es España", que tracta sobre diferents destinacions turístiques del nostre país

Guardar

L'Hemisfèric en la Ciutat de les Arts i les Ciències/Foto: Ciutat de les Arts i les Ciències
L'Hemisfèric en la Ciutat de les Arts i les Ciències/Foto: Ciutat de les Arts i les Ciències

Un total de 13 capítols compondran "Esto es España", la nova sèrie documental de Televisió Espanyola (TVE) sobre destinacions turístiques del nostre país. València serà inclosa com "la ciutat del futur" a causa de ser un dels millors exemples quant al camí cap a la mobilitat sostenible, turisme responsable i de major creixement en els últims anys.

La sèrie recorrerà la geografia espanyola des d'una mirada jove i actual de la mà d'Enrique Alex, un dels majors creadors de continguts de viatges en espanyol, fixant-se en la sostenibilitat, la diversitat i l'oferta natural, cultural i social de l'Espanya del segle XXI.

Així mateix, Teruel, Córdoba, Menorca, Galícia, Bilbao, San Sebastián, Lanzarote, Cáceres, Navarra, els Pirineus, Navarra, Astúries i alguns pobles de Madrid també formaran part d'aquesta sèrie. Cadascuna d'aquestes ciutats i comunitats tindran dedicades un episodi relacionat amb una temàtica en concret que els represente.

Imagen de la Ciudad de las Artes de València
Imatge de la Ciutat de les Arts de València

La sèrie constarà d'un total de 13 capítols i compta amb un pressupost de 34.510 euros. Seran publicats i transmesos obligatòriament a través de RTVEPlay i el Canal Internacional de TVE. Aquesta sèrie documental naix fruit del Conveni entre el Instituto de Turismo de España (Tuespaña) i la  la Corporación de Radio y Televisión Española, Sociedad Anónima, S.M.E., per a la seua producció, emissió i difusió.

D'aquesta manera, els títols dels capítols seran els següents, en ordre d'emissió: ‘Tesoros escondidos: Teruel’, ‘Córdoba, el antiguo centro del mundo’, ‘La costa de la muerte’ (Galicia), ‘Rutas centenarias: Camí de Cavalls’ (senderos por Menorca), ‘Un país de museo’ (un recorregut per l'omnipresència de l'art a Bilbao i Sant Sebastián), ‘Ciudades del futuro: Valencia’ y ‘Volcanes y amor por la tierra’ (un recorregut per Lanzarote), ‘Ciudades de película: Cáceres’, ‘Los últimos glaciares’ (vessant sud dels Pirineus), ‘Bosques mágicos’ (nacedero del Urredera y la selva de Irati, Navarra), ‘Volver’ (l'Espanya buidada de Castella-la Manxa), ’Paisajes de Asturias’ i, per últim, ‘La memoria de un país’ (històries personals dels quals encara mantenen antics oficis recorrent la història d'alguns pobles de Madrid).

L'objectiu d'aquesta sèrie documental és transmetre la imatge turística exterior d'un país «preparat per al turisme del segle XXI, a la recerca d'experiències úniques, d'alt valor afegit i una petjada positiva», tal com detalla el conveni que ha sigut publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

 

Arxivat a:

Destacats