Turisme llança la nova campanya publicitària estival 2022

La campanya és una evolució de l'anterior, centrada en un poema de Lope de Vega i amb el claim 'Qui ho ha viscut ho sap'

Guardar

Arkano
Arkano

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquest dimecres a Alboraia la nova campanya de publicitat de Turisme Comunitat Valenciana, que arrancarà el mes vinent de juliol, i que ha comptat en aquesta ocasió, amb la participació especial del raper alacantí Arkano i de les opinions de milers de turistes.

L'objectiu de la nova campanya, que és una evolució de la campanya anterior centrada en un poema de Lope de Vega i amb el claim 'Qui ho ha viscut ho sap', és atraure noves demandes de turistes aquesta temporada estival.

Per al secretari autonòmic de Turisme "el millor màrqueting comença en el producte turístic", i ha assenyalat que "l'autenticitat i la singularitat" han de ser els valors diferencials del destí Comunitat Valenciana. En aquest sentit, ha advocat per "ser veritat, i no vanitat".

Colomer ha volgut destacar a més que "remuntem ara està campanya amb un altre ritme, amb una participació, la d'Arkano, que suma". "El desig de la nova campanya –ha continuat– és no semblar-nos a ningú".

El titular de Turisme ha insistit que "correspon a la Comunitat Valenciana liderar un estat d'ànim, propi de la post-pandèmia on la remuntada emocional és viatjar i fer turisme", ha afegit.

Característiques de la campanya

En aquesta ocasió, la nova campanya de publicitat manté l'eslògan i la poesia continua present, però en una versió contemporània i a partir de les experiències i ressenyes de milers de persones. A més, compta amb la creació artística i la veu de l'alacantí Arkano.

Respecte a les novetats i segons ha avançat Francesc Colomer, "per a aquesta temporada estiuenca hem renovat la campanya utilitzant un llenguatge més juvenil i contemporani, sense perdre els seus elements més emblemàtics, com la música i la poesia com a fil conductor".

El secretari autonòmic ha recordat que "quan es tria una destinació de vacances les ressenyes en Internet són una gran font d'informació, i la Comunitat Valenciana és una de les millor valorades en els principals portals de turisme, amb centenars de milers de ressenyes positives".

Per aquest motiu, Turisme Comunitat Valenciana gràcies a una eina d'escolta social, ha reunit totes aquestes ressenyes i a través d'un algorisme ha seleccionat aquelles que contenien les paraules i expressions que es repetien amb més freqüència, com a llum, sol, paella, mar, Mediterrani o tradició.

Arkano, tres vegades campió del món i rècord Guinness d'improvisació, ha posat la màgia, convertint aqueixes ressenyes analitzades, que ascendeixen a 3.000, en un emocionant i únic poema. El resultat és una campanya singular, que recull el sentiment dels visitants de la Comunitat Valenciana.

La campanya que arrancarà el mes vinent de juliol comprén, a més, una campanya específica de radi i gràfica, a més d'una experiència digital.

Destacats