El Tercer Premi del Sorteig de Reis 2023 cau a Alzira

Es tracta del número 18918 i cada dècim està premiat amb 25.000 euros

Guardar

Una dona compra un dècim de loteria a una venedora ambulant dies abans del Sorteig de la Loteria del Xiquet
Una dona compra un dècim de loteria a una venedora ambulant dies abans del Sorteig de la Loteria del Xiquet

El Tercer Premi del Sorteig Extraordinari de Reis 2023 ha caigut a Alzira, segons acaben de resoldre els bombos del Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat en aquest Dia de Reis que, per als agraciats i agraciades, serà especialment recordat. En total, hui el sorteig reparteix 700 milions d'euros.

En concret, el Tercer Premi de la Loteria de Reis 2023 és el 18918 i cada dècim està premiat amb 25.000 euros.

Aquest premi s'ha venut en l'administració número 5 (carrer Faustino Blasco) de la localitat valenciana d'Alzira, així com a Guillena (Sevilla) i a Lugo.

D'aquesta manera, els guanyadors i guanyadores han aconseguit 25.040 euros aquest 6 de gener, un premi que, en ser menys de 40.000 euros, es queda íntegre per a les agraciades i agraciats.

Un matí d'emocions que també serà especialment recordada per a la resta d'agraciats de primers premis i, com no, d'aquells i aquelles als qui els ha tocat alguna terminació per xifres cantades. Per exemple, les de quatre xifres tenen un premi de 350 euros per dècim; de 3 xifres suposen 100 per dècim; i de dues xifres equivalen a 40 per dècim.

No obstant això, en aquest sorteig extraordinari també tenen premi les aproximacions, les centenes o les últimes xifres dels tres premis principals. Pots consultar tots els detalls en aquest article.

Destacats