El Segon Premi de la Loteria de Reis de 2023 cau a València, Manises i Xàtiva

El número premiat ha sigut el 72289 i cada dècim deixa 75.000 euros

Guardar

Dècims de loteria
Dècims de loteria

El Segon Premi del Sorteig Extraordinari de Reis d'aquest 6 de gener de 2023 ha caigut en diversos municipis de la Comunitat Valenciana, com València, Manises i Xàtiva a la província de València i Alacant, Torrevella, Crevillent i Sant Vicent del Raspeig a la província d'Alacant.

Es tracta del número 72289 i cada dècim jugat amb aquest número està premiat amb 75.000 euros, tal com han cantat els xiquets i xiquetes d'aquest dia de Reis en el Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat.

Aquest dècim es queda en 68.000 euros nets amb la tributació a Hisenda, ja que supera els 40.000 euros i se li aplica una tributació del 20%.

En concret, s'ha venut en les següents administracions valencianes: Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva (València); carrer Joaquín Navarro, 25, de València; i carrer Oest, 10, de Manises (València).

En el cas d'Alacant, les administracions són: Plaça General Mancha 1 d'Alacant; carrer Orihuela 13-B de Torrevella (Alacant), Carrefour ctra. Crevillent, km 34-4, Torrevella (Alacant); carrer Riu Túria, 23 de Sant Vicent del Raspeig (Alacant); Alfons X El Savi, 21, Alacant; Verge del Pilar, 11, de Crevillent (Alacant).

Un Segon Premi de la Loteria de Reis 2023 molt repartit a les províncies de València i Alacant que, no obstant això, no ha passat per Castelló. I una mica excepcional: el Primer Premi no ha caigut en la Comunitat Valenciana i el Segon Premi tan sols en la localitat d'Alzira. D'aquesta manera, els i les castellonenques no han pogut assaborir la sort en aquest Dia de Reis.

Pots consultar més detalls sobre el Primer Premi i Tercer Premi a València Extra. A més, coneix quins premis has pogut aconseguir per terminació en aquest Sorteig Extraordinari de Reis 2023 en el següent article.

Destacats