Tanca el Centre Esportiu del Grau de Gandia fins al 4 de setembre per a realitzar obres de millora

El centre esportiu romandrà tancat dues setmanes: del 14 d'agost al pròxim 4 de setembre

Guardar

Centre Esportiu del Grau de Gandia
Centre Esportiu del Grau de Gandia

L'Ajuntament de Gandia ha informat que el Centre Esportiu del Grau estarà tancat dues setmanes, del dilluns 14 d'agost al pròxim dilluns 4 de setembre amb motiu de descans del personal. Precisament aprofitant aquesta 'aturada', es realitzaran una sèrie de labors de millores del centre, perquè millore les seues instal·lacions i els seus usuaris puguen gaudir al complet dels seus serveis.

Jesús Navarro, regidor d'Esports de Gandia, ha explicat que "totes aquestes actuacions tenen l'objectiu de convertir el centre en un lloc millor per a la pràctica esportiva".

Així mateix, ha detallat les actuacions que es duran a terme, que són les següents: millores en el sostre de la piscina coberta perquè la seua obertura i tancament siga òptim, neteja de les dues piscines, remodelació de l'entrada al recinte, accions de manteniment de les màquines de fitness i actuació en la sala de màquines i els depòsits acumuladors.

Aquestes millores s'espera que estiguen acabades dilluns que ve 4 de setembre, dia en el qual el centre esportiu tornarà a obrir les portes amb total normalitat per a ús i gaudi dels seus usuaris i usuàries.

Des del Centre Esportiu del Grau recorden que aquesta setmana fins al divendres continuen oferint les seues activitats en el seu horari habitual. També destaquen la importància de mantindre's hidratat quan es practica esport a l'estiu: hem de beure aigua abans, durant i després de les teues els entrenaments per a mantindre un rendiment òptim i previndre la deshidratació.

Destacats