La sisena edició del Festival d'Arts de Patraix oferirà una variada proposta cultural: Teatre, muralisme, concerts, entre altres

Aquest 2023 torna el format complet del festival després de les limitacions d'edicions anteriors motivades per la COVID-19

Guardar

Festes populars al barri de Patraix, a València
Festes populars al barri de Patraix, a València

Patraix tornarà a gaudir un any més d'una nova edició del Festival d'Arts. En aquest barri valencià porten 5 anys ja gaudint d'una cita cultural que cada any té més renom i influència.

Un atractiu esdeveniment que se celebrarà del 5 al 7 de maig i que tornarà a tindre com a meta portar a Patraix el màxim nombre d'activitats culturals possibles a un barri de València en el qual cada vegada que s'acull aquest festival enriqueix el seu valor.

A més, aquesta edició 2023 tornarà a tindre el format complet del festival incloent concerts i activitats relacionades amb la il·lustració que anys anteriors no havien pogut celebrar-se per les limitacions que imposava la pandèmia de la COVID-19.

Cartel de los músicos que actuarán en el Festival el dia 6 de mayo. Imagen: Factoria d'Arts de Patraix
Cartell dels músics que actuaran en el Festival el dia 6 de maig. Imatge: Factoria d'Arts de Patraix

En referència als concerts, els assistents podran gaudir de la música d'artistes de la talla de Los Altrados, Ukelele Zombies, Uba i els Chumis, Rober Molina, entre altres. Pel que fa a l'apartat de presentacions de llibres, esmentar a César Sebastian en il·lustració, René Parra, David Animal o Carlos Rodríguez en novel·la.

Un festival singular en el qual el, des de fa uns anys, el primer cap de setmana de maig els carrers, comerços del barri i locals es transformen en espais improvisats en el qual tenen lloc multitud d'activitats culturals: tallers, xarrades, mercats ambulants, murals urbans, espectacles de música.

De fet, l'àmplia gamma cultural que s'ofereix és realment rica. Destaquen els concerts, fira d'il·lustradors, exposicions, teatre, xarrades, presentacions editorials i muralisme. Activitats que pretenen convertir-se en llocs de trobada en els quals poder reflexionar i valorar el plànol cultural que ens embolica.

En aquest sentit, els mateixos carrers es transformen en zones de reunió i congregació que tenen com a objectiu, entre altres, recuperar la històrica essència dels carrers com a punts d'aprenentatge i joc.

Arxivat a:

Destacats