Ixen hui a la venda els bitllets per a l'AVE low cost Madrid-València

La tarifa base dels bitllets d'Avlo és de 7 € i es poden adquirir des de hui en la seua pàgina web

Guardar

Tren de Avlo en una de les parades
Tren de Avlo en una de les parades

La xarxa ferroviària low cost Avlo començarà a circular a partir del 21 de febrer entre les ciutats de València i Madrid, però Renfe posa hui a la venda els bitllets en la seua pàgina web. El seu preu base és de 7 €, encara que aquest pot incrementar-se depenent de l'oferta i dels serveis addicionals que cadascun afija.

De moment, la companyia trau a la venda un total de 25.000 bitllets a 7 €, que inclouen una maleta de cabina i bossa de mà, i servei de wifi. El cost augmenta fins als 8 € o 10 € si es vol ampliar el número d'equipatge, tindre la possibilitat de canviar o anul·lar el trajecte, o si se selecciona una plaça en concret.

El trajecte d'inauguració serà el dia 21 de febrer: el primer Avlo eixirà de l'estació Madrid-Puerta de Atocha a les 6:30 h i s'estima que arribarà a la seua destinació, l'estació València-Joaquín Sorolla, a les 8:23 h, una duració molt similar a la d'un AVE normal. El primer tren que isca de València ho farà a les 9:28 h i entrarà en l'estació madrilenya a les 11:20 h.

Aquestes seran dues de les sis circulacions diàries, tres per sentit, que es duran a terme des d'aqueix dia, i que permetran desplaçar-se a quasi 2.200 persones. A més, quatre dels sis trens que circularan tindran parades en les estacions de Cuenca-Fernando Zóbel i Requena-Utiel.

Els bitllets es podran adquirir en la seua pàgina web a partir de hui a les 20:00 h. La tarifa bàsica és de 7 €, però els menors de 14 d'anys tindran un descompte de 2 € en cada bitllet, sempre que aquest vaja acompanyat de la compra d'un bitllet d'adult. A més, les famílies nombroses també gaudiran d'un 20% de descompte si és una família nombrosa de categoria general, i d'un 50% si és de categoria especial.

Com comprar billets Avlo

Els bitllets seran nominatius, per la qual cosa el nom del viatger constarà en el seu bitllet i aquest serà intransferible. Així mateix, els recorreguts seran segurs quant a mesures de precaució contra la COVID, ja que els trens Avlo compten amb una doble certificació per part d'AENOR i SGS en matèria de sanitat i desinfecció.

La primera línia de baix cost va ser la que uneix Figueres, Barcelona i Madrid, que es va inaugurar el 23 de juny de 2021. En només dos mesos va revolucionar el trànsit ferroviari, perquè es va calcular que en aqueix temps un total de 863.381 persones van fer el trajecte Barcelona-Madrid.

Arxivat a:

Destacats