Reforç especial de Metrovalencia i EMT a València per Sant Joan: línies i horaris

Consulta com anar a les platges de València en transport públic per a gaudir de la nit de Sant Joan

Guardar

EMT València servici nocturn especial per Sant Joan
EMT València servici nocturn especial per Sant Joan

El transport públic de València ha establit un servei especial de cara a la festivitat de Sant Joan, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a les milers de persones que celebren la nit més màgica de l'any. En el cas de Metrovalencia, el servei especial inclou 170 metros i 259 tramvies, oferint 225.000 places, mentre que l'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha previst oferir 90.000 places addicionals. Tots dos serveis especials enllaçaran amb el diürn habitual el dia 24. Com moure's amb transport públic en la nit de Sant Joan? Així pots anar a les platges de València amb Metrovalencia i EMT aquest divendres 23 de juny de 2023.

Servei especial de Metrovalencia per Sant Joan

En el cas de Metrovalencia, les línies més reforçades seran les de tramvia, que són les que discorren per la zona marítima. Així, la Línia 4 i la Línia 6 tindrà una freqüència de pas de 5 minuts de 20.30 a 00.00 hores entre Trinitat i la Platja Malva-rosa. En la resta de trams, la freqüència serà de 10 minuts fins a Empalme, entre 10 i 20 minutos fins a Tossal, Marítim, Neptú i Vicent Andrés Estellés i de 40 minuts en el tram Vicente Andrés Estellés-Mas del Rosari.

La Línia 8 (Marítim-Neptú) tindrà tramvies passant per les seues parades cada vint minuts durant tota la nit i la Línia 10 tindrà servei durant tota la nit.

Pel que respecta al metro, totes les línies tindran serveis especials però amb diferents freqüències, que pots consultar en aquest enllaç.

Servei especial d'EMT per Sant Joan

Si prefereixes desplaçar-te fins a les platges de València amb autobús, has de tindre en compte que el servei especial d'EMT començarà a les 18.00 hores del 23 de juny i s'allargarà fins a la matinada del dia 24. Afectarà les línies que connecten amb el passeig marítim, la Malva-rosa i la Patacona. A més, s'incrementarà l'oferta de les línies 24 i 25, que connecten amb les platges del sud, i la línia 23 ampliarà el seu horari per a cobrir el servei nocturn.

Les línies que es reforçaran són: 19, 31, 32, 92, 93, 95, 98 i 99, que sumaran a les que habitualment donen servei a la nit, que pots consultar en aquest enllaç.

Així mateix, com a novetat, s'habilitaran les línies exprés, que permetran als usuaris arribar ràpidament des del centre de la ciutat a les platges de Pinedo i el Saler en menys de mitja hora.

Destacats