Puig creu que "no serà necessari" prorrogar el certificat Covid a partir de l'1 de març

Guardar

Una persona mostra el passaport COVID per a entrar a un local d'oci nocturn
Una persona mostra el passaport COVID per a entrar a un local d'oci nocturn

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que el Consell no prorrogarà l'exigència del certificat covid en la Comunitat Valenciana per a accedir a interiors a partir de l'1 de març -- ja que està en vigor fins al 28 de febrer--. "No crec que siga necessari", ha admés.

Puig, en una entrevista aquest divendres en el programa 'Hora 25' de la Cadena SER, ha assegurat que, si la situació sanitària "continua anant com està anant en aquests moments, amb una disminució molt massiva de contagis i, cosa que és més important, d'hospitalitzacions i ocupació d'UCI, la voluntat és que no hi haja cap restricció més enllà del temps necessari".

Preguntat per les festes de les Falles i la Magdalena, ha apuntat que "alguna restricció hi haurà", com la mascareta obligatòria en interiors o en espais oberts on es produïsquen aglomeracions.

Sobre aquest tema, el cap del Consell ha defensat que la ciutadania de la Comunitat Valenciana ha tingut un comportament "extraordinari" i ha apuntat que, "quan es veja el resultat final de la pandèmia, dins de la desgràcia enorme", l'autonomia valenciana tindrà "un resultat més positiu que unes altres".

Per això, en aquest moment ha apostat per "avançar cap a la normalitat" encara que ha remarcat que "encara tenim la pandèmia".

Destacats