Plataforma per la Llengua llança la seua botiga virtual

Guardar

Botiga virtual de la Plataforma per la Llengua
Botiga virtual de la Plataforma per la Llengua

Plataforma per la Llengua fa pública avui la nova botiga virtual de l'entitat per vendre alguns dels seus productes més destacats. L'entitat, que venia principalment el seu material de manera física en activitats a peu de carrer, punts d'informació i dies commemoratius, ara fa el salt a la pantalla i permetrà a tots aquells qui ho vulguin aconseguir el material de defensa de la llengua.

La botiga s'estrena amb nou material dissenyat especialment per commemorar la Diada Nacional de Catalunya i reivindicar la llengua durant l'Onze de Setembre.

S'hi poden trobar samarretes per als menuts i no tan menuts, i també altres productes, com una bossa de tela i un domàs amb el lema "Volem viure plenament en català". Tot aquest material es pot adquirir de manera conjunta amb el lot de la Diada, pensat especialment per poder gaudir d'aquell dia defensant un dels elements vertebradors més importants de la cultura catalana: la llengua.

La botiga s'anirà actualitzant periòdicament i l'entitat hi inclourà productes exclusius que només es vendran en línia. Dins, es pot trobar un espai de Preguntes Freqüents (FAQS) per resoldre tots aquells dubtes relacionats amb la botiga virtual, com per exemple: quin és el format d'enviament, quant pot trigar a enviar-se la compra, on es poden fer els enviaments, etc.

La botiga disposa també de telèfon d'assistència per a possibles dubtes i d'un correu de contacte per a totes aquelles necessitats que puguin tenir les persones que vulguin comprar material de Plataforma per la Llengua: Tel. 972576134 i [email protected]

Arxivat a:

Destacats