La piscina municipal de Rafelbunyol obrirà les seues portes el 12 de juny

Guardar

Piscina municipal d'estiu de Rafelbunyol
Piscina municipal d'estiu de Rafelbunyol

Arriba l'estiu anticipat a Rafelbunyol! L'Ajuntament ha anunciat que la temporada de bany estival donarà principi enguany abans de l'habitual, permetent als veïns i visitants gaudir d'un refrescant capbussó en la piscina municipal a partir del pròxim 12 de juny.

En una mesura sense precedents, l'obertura de la piscina a l'aire lliure s'avança a la clausura del curs escolar, obrint les seues instal·lacions durant la segona setmana de juny i romanent en funcionament fins al 31 d'agost. Aquesta iniciativa cerca brindar als ciutadans l'oportunitat d'aprofitar al màxim els dies assolellats i les altes temperatures des dels primers compassos de l'estiu.

D'altra banda, l'Ajuntament de Rafelbunyol ha decidit ampliar l'horari d'obertura el mes de juliol per a oferir més opcions de gaudi als banyistes. A partir d'enguany, s'inclouran torns de bany lliure, que fins ara només estaven disponibles a l'agost i d'aquesta manera, tant al juliol com a l'agost, els veïns podran gaudir d'un refrescant capbussó durant més temps.

L'horari d'obertura de la piscina de Rafelbunyol durant juny i agost serà d'11.00 a 19.45 hores de dilluns a divendres, mentre que els caps de setmana obrirà d'11.00 a 20.00 hores. El mes de juliol, l'horari s'ampliarà encara més, obrint de 9.00 a 19.45 hores de dilluns a divendres i mantenint l'horari de caps de setmana d'11.00 a 20.00 hores.

Un altre aspecte que es manté inalterat són els preus populars d'entrada, per la qual cosa la piscina municipal de Rafelbunyol continuarà oferint tarifes accessibles per a tots i els menors de 6 anys podran gaudir de manera gratuïta, mentre que els xiquets de 7 a 12 anys pagaran tan sols 1 euro. Per a la resta de persones, l'entrada tindrà un cost d'1,5 euros, la qual cosa el converteix en un pla econòmic i refrescant per a tota la família.

Destacats