Paterna tindrà bus gratis per als menors de 30 anys

El bus gratis començarà aquest 9 d'Octubre i finalitzarà el 31 de desembre

Guardar

Autobús Municipal de Paterna
Autobús Municipal de Paterna

Paterna tindrà servei d'autobús gratis per als menors de 30 anys. Així ho ha anunciat l'Ajuntament adherint-se a la proposta impulsada per la Generalitat Valenciana de subvencionar el 50% del cost d'aquesta mesura en els consistoris que facilitaren aquesta mesura.

Sobre aquest tema, des d'aquest diumenge, que coincideix amb la data del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, i fins al 31 de desembre d'aquest 2022, tots aquells veïns i veïnes de Paterna, menors de 30 anys, podran adquirir el nou títol de transport sense cost.

Una mesura que garanteix la gratuïtat dels viatges en la línia urbana de Paterna, de Lloma Llarga-València, Paterna-La Fe i la 140.

Aquesta proposta se suma al descompte del 50% en el preu de tots els bitllets i bons dels autobusos municipals del qual es beneficien totes les persones usuàries sense excepció, iniciativa impulsada recentment pel Consell.

Per a obtenir aquesta targeta serà necessari registrar-se en la web de Metrovalencia i sol·licitar cita prèvia, indicant d'entre les opcions el lloc desitjat per a recollir aquest títol. L'accés s'ha ajornat al pròxim dimarts 11 d'octubre, a causa de la gran demanda de sol·licituds rebudes, que ha col·lapsat la pàgina web.

En aquest sentit, la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica de Paterna, Núria Campos, ha recordat que "mitjançant aquest conveni entre l'Ajuntament, l'empresa de transports i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat busquem ampliar aquesta beneficiosa mesura de manera que tota la joventut puga moure's també per Paterna en transport públic totalment gratis".

A més, Campos també ha recordat que "aquesta campanya de bonificacions s'uneix al 50% de descompte en el transport urbà municipal del qual es pot beneficiar tota la població de Paterna sense excepció, una mesura impulsada per l'Executiu Socialista, al costat del Ministeri de Transports, per a combatre la inflació i fomentar la mobilitat sostenible entre la ciutadania paternera".

Destacats