A partir de dilluns, À Punt t’obri la gana cada vesprada amb ‘La cuina de Morera’

Presentat pel xef Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent, anima a cuinar els espectadors amb receptes de proximitat i productes de temporada

Guardar

Jordi Morera i Ana Sirvent
Jordi Morera i Ana Sirvent

À Punt estrena La cuina de Morera el pròxim dilluns 11 de juliol a les 20 hores. El xef internacional Jordi Morera animarà l’audiència a preparar receptes de proximitat amb productes de temporada i explicacions pas a pas. L’acompanya en aquesta aventura gastronòmica la nutricionista Ana Sirvent, que aportarà consells per a fomentar un estil de vida saludable. Tot, abans de l’informatiu de la nit, per a arribar al sopar amb ganeta. 

Jordi Morera destaca que “al principi, recorrerem al receptari tradicional valencià i de receptes pròpies meues, intentant adaptar-nos a la temporalitat dels productes”. Nascut a Pego, aquest cuiner és promotor de la cuina valenciana de qualitat al restaurant La Nacional de Nova York i la seua paella en el berenador d’Oliva va ser famosa. 

El complement perfecte a la cuina de Morera és Ana Sirvent. “Ella, a més d’ajudar-me a cuinar, és la persona que m’assessorarà des del punt de vista nutricional, la que posarà el punt de trellat extra a tot el que fem, amb l’objectiu de fomentar uns hàbits alimentaris i un estil de vida saludable”. Com assegura la nutricionista, l’excés d’informació provoca confusions i “en La cuina de Morera podem donar una miqueta de llum al respecte i aconseguir que la gent prenga consciència de la importància d’una alimentació equilibrada”. 

Morera entra de nou en casa de les valencianes i els valencians després d’El xef a casa però ara serà ell qui manege els foguers, amb receptes pròpies i cuina tradicional valenciana.
 

Arxivat a:

Destacats