On han caigut els premis de la Loteria de Nadal a la Comunitat Valenciana?

Descobreix els llocs on s'han repartit els premis de la Loteria de Nadal a la Comunitat Valenciana

Guardar

Loteria de Nadal
Loteria de Nadal

Els xiquets de Sant Ildefons han sigut els encarregats, un any més, de repartir sort en el Teatre Real de Madrid. El sorteig de la Loteria de Nadal ha repartit multitud de premis en la Comunitat Valenciana. Així, t'informem d'on han caigut els premis a les províncies de València, Alacant i Castelló.

Els cinquens premis han sigut els que més s'han venut en la Comunitat Valenciana. Aquests premis reparteixen 6.000 euros per dècim. Així, el número 62391 s'ha venut íntegrament a Benidorm i la Vila Joiosa (Alacant); mentre que el número 88509 ha tocat a Manises i Alfara del Patriarca.

La resta de cinquens premis han recaigut en les següents localitats: el número 36142 a Gandia i Manises; el número 87092 a Mislata, Burjassot i Alaquàs a la província de València i a Pilar de la Foradada (Alacant); i el 38454 a Manises.

A més, la Comunitat Valenciana ha sigut agraciada amb un quart premi, que ha sigut l'últim a eixir del bombo. Es tracta del número 25296 que s'ha repartit a Xirivella, Manises, Carcaixent, Albaida i Alfara del Patriarca a la província de València; a Orpesa (Castelló) i a la província d'Alacant a Oriola i Alacant ciutat.

Finalment, el territori valencià també ha sigut el gran afortunat, ja que s'ha repartit la Grossa de Nadal 2022. Amb el número 05490, el primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal s'ha venut tant a Castelló ciutat i Torrevella i Xàbia (Alacant), com en les localitats de Tavernes de la Valldigna, València ciutat, Alaquàs, Alfafar, Manises a la província de València.

Si has sigut una de les persones afortunades, recorda que el premi, depenent de si és una quantitat menor o major, es podrà cobrar o en els punts de venda oficials o en les entitats bancàries autoritzades. Descobreix tots els detalls sobre com i fins quan pots cobrar un dècim premiat.

Ara, la sort es trasllada fins al 6 de gener quan tindrà lloc el Sorteig del Xiquet.

Arxivat a:

Destacats