El Micalet celebra el concert gratuït "Hivern solidari" en benefici de l'Associació Veïnal Patraix

El Teatre Micalet obrirà les seues portes de manera gratuïta el dissabte 17 de desembre a les 11:30

Guardar

Imatge d'un concert
Imatge d'un concert

La Societat Coral el Micalet celebra el dissabte 17 de desembre el concert "Hivern solidari al Micalet" a les 11:30 hores. Aquest acte és benèfic i d'entrada lliure on es busca recaptar tant productes d'alimentació com productes d'higiene personal en benefici de l'Associació Veïnal Patraix.

En aquesta edició 2022 el cartell està repartit entre cinc agrupacions musicals. Els grups que té el festival "Hivern solidari al Micalet" són el Grup Instrumental Salvador Giner, Agrupacions de Guitarres, Cors de l'Institut Musical Giner, Jardí Musical i Iniciació i el Grup de Música Moderna.

El bagatge de l'Associació

L'Associació Veïnal de Patraix entre el seu ampli ventall de reivindicacions posa a la cultura com el seu primer objectiu. L'agrupació busca que tots els actes tinguen a la comunitat de veïns del districte de Patraix en el centre. Per això, organitzen activitats que serveixen de trobada entre els veïns i les veïnes del barri. Un dels assoliments que té aquesta associació és el procés de recuperació dels valors històrics de Patraix, fomentant i aportant estudis dels seus senyals culturals i identitaris.

D'altra banda, un segon objectiu és potenciar l'interés cultural i formatiu de la comunitat de veïns. Amb la condició de complir amb aquesta meta, l'Associació Veïnal de Patraix programa cada any diverses activitats que dinamitzen i mantenen viu el barri. Un bon exemple d'això és el concert solidari en el Teatre Micalet, però ací no acaba la cosa. Arran de la celebració de les festes nadalenques, el col·lectiu de veïns ha organitzat també un concurs de decoració dels balcons de Patraix. La inscripció es podrà realitzar fins al dia 20 de desembre en la seua pàgina web.

Destacats