Marató d'entrevistes d'ocupació a Massanassa

Les inscripcions per a participar en la segona edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent de Massanassa continuen obertes

Guardar

Fòrum d'ocupació de Massanassa durant la seua primera edició
Fòrum d'ocupació de Massanassa durant la seua primera edició

Massanassa acollirà la segona edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent amb una marató d'entrevistes de treball. La cita tindrà lloc en el Pavelló Municipal, situat en el poliesportiu de la localitat, el divendres 24 de març de 9 a 14 hores. L'objectiu del fòrum és connectar a les empreses i als candidats i les candidates. D'aquesta manera, des de l'ajuntament del municipi es vol afavorir la cerca d'ocupació i talent per part de les empreses i facilitar, al mateix temps, les contractacions laborals, després que en l'edició passada s'aconseguira la inserció de 57 persones en diferents àmbits professionals.

Som Talent Massanassa és una jornada d'entrevistes de treball al llarg de tot el matí del 24 de març, en la qual pot participar tot aquell que es trobe en cerca activa d'ocupació i que es vulga donar a conéixer a empreses locals i regionals. Aquestes aprofiten, al seu torn, per a conéixer nous perfils de forma àgil i directa.

La participació en el fòrum és senzilla, ja que les persones interessades han d'inscriure's a través de la pàgina web massanasa.somtalent.es i adjuntar el seu currículum. Així optaran a presentar la seua candidatura en qualsevol de les ofertes d'ocupació que aparega en la web. Les inscripcions romandran obertes fins al pròxim 22 de març.

L'alcalde de Massanassa, Paco Menges, anima a tot aquell que estiga buscant ocupació a participar, i destaca que "és una excel·lent oportunitat per a tots els assistents, ja que els permetrà tindre accés directe a una gran quantitat d'empreses de diversos sectors, donar-se a conéixer i mantenir una entrevista de treball real amb elles".

Després de l'èxit de l'anterior edició, celebrada l'abril de 2022, Som Talent és una iniciativa que s'està consolidant a Massanassa com un esdeveniment clau per a connectar empreses i demandants d'ocupació. En la primera edició van participar més de 40 empreses que van oferir més de 230 llocs de treball i es preveu que enguany se superen les xifres de l'any anterior. "Repetim el Fòrum d'Ocupació perquè és, sens dubte, una gran oportunitat i el resultat és excel·lent", afig l'alcalde.

Destacats