Labora ofereix a la seua aula virtual cursos gratuïts d'orientació laboral

El curs és totalment en línia i les persones han d'estar inscrites en Labora

Guardar

Una usuària del portal Labora
Una usuària del portal Labora

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ofereix aquest estiu des de la seua aula virtual cursos gratuïts amb continguts clau per a millorar l'empleabilidad de les persones aturades.

Per a poder fer el curs les persones deuen estar inscrites en Labora i sol·licitar la inscripció a través d'aquest enllaç.

Entre els continguts que ofereix aquest campus destaca la cerca d'objectius professionals, a més d'aprendre a crear un currículum, redactar cartes de presentació, organitzar agendes, preparar entrevistes de selecció, triar formació en línia i tècniques per a buscar ocupació per Internet.

El curs, que és totalment en línia, s'ofereix tant en castellà com en valencià i no es requereixen requisits previs per a participar. El contingut s'adaptarà al nivell de cada persona i comptarà amb personal tècnic expert en orientació que assessorarà en el maneig i desenvolupament del mateix. La inscripció és voluntària i les persones usuàries podran formar-se de manera autònoma.

Amb aquest nou recurs digital Labora vol ampliar els seus serveis de manera que siga més accessible per a les persones usuàries, mitjançant un canal que permeta un accés més ampli i flexible als continguts d'orientació a la ciutadania.

Per a donar per realitzada l'orientació completa, la persona destinatària ha d'accedir a la plataforma i completar almenys un 80 % dels continguts, que tenen una durada màxima de 16 hores. No s'emetrà cap certificat d'aprofitament.

Arxivat a:

Destacats