Labora ofereix cursos d'idiomes gratis

Des de hui es pot accedir a les 800 places gratuïtes per a uns cursos que s'inicien al setembre

Guardar

Uns empleats i empleades treballen en una oficina
Uns empleats i empleades treballen en una oficina

Des de hui es pot accedir a les 800 places gratuïtes que Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ofereix per a aquelles persones interessades a aprendre idiomes. Concretament, es tracta d'una nova edició de cursos d'idiomes al seu campus virtual i s'oferta anglés per als nivells A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2.

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament online, amb el que les persones matriculades poden realitzar-ho en qualsevol moment del dia, així com qualsevol consulta als tutors dels cursos.

Com accedir als cursos?

Les inscripcions es poden realitzar des de la pàgina web de Labora. Per a accedir és necessari figurar com a demandant d'ocupació o inscriure's. Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se en la web de Labora. Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus.

Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades encara que subsidiàriament poden participar persones ocupades, és totalment gratuïta i compta amb el suport de la Unió Europea, que cofinança aquests cursos a través del Fons Social Europeu.

Cursos de competències transversals

D'altra banda, Labora ofereix també al campus virtual cursos en competències transversals, que han experimentat en les últimes edicions un considerable augment d'alumnat matriculat. Aquests cursos, el període de matrícula dels quals s'obri cada mes, han vist triplicar-se el nombre d'alumnes participants.

Aquesta formació té com a objectiu millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat Valenciana. Per aquest motiu s'han triat entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l'hora de seleccionar al personal.

La durada d'aquests cursos és de 25 hores, estan tutoritzats i doten a aquelles persones que els cursen d'un diploma d'aprofitament. Com que també són online, estan disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Arxivat a:

Destacats