La Generalitat adjudica al novembre 67 habitatges públics a famílies vulnerables

Guardar

Habitatges públics
Habitatges públics

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat durant el mes de novembre 67 habitatges públics de la Generalitat a famílies en situació de vulnerabilitat.

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha ressaltat en un comunicat el treball que s'està realitzant des del Consell per a ampliar el parc públic, "un fet que es demostra amb el cabal constant d'adquisicions d'habitatges que estem incorporant per a, després, oferir-les a les persones amb majors necessitats", ha subratllat.

Dels 67 habitatges adjudicats al novembre, 45 han sigut a la província de València (28 a Paterna, tres a Sagunt i València, dues a Gandia, Alberic i Algemesí, i una a Carcaixent, la Font d'en Carrós, Massamagrell, Miramar i Tavernes de la Valldigna), 16 a la província d'Alacant (set a Alacant, quatre a Petrer, dues a Elx, una a Alcoi, Almoradí i El Campello), i sis en la de Castelló (quatre a Castelló de la Plana i una a la Vall d'Uixó i Nules).

Del total dels habitatges assignats, 10 s'han destinat a atendre urgències proposades pels ajuntaments de Castelló de la Plana, Daimús, Gandia, Miramar, Alcoi, Almoradí i El Campello.

També s'han donat set casos a la Vall d'Uixó, Massamagrell, València i Elx de famílies que residien en un habitatge públic sense tindre títol i que, després d'estudiar el seu cas, s'han pogut acollir a la regularització de la seua situació, ja que complien els requisits per a ser adjudicataris d'un habitatge públic.

En aquest procés d'adjudicació juguen un paper fonamental els serveis socials municipals. Aquests, al costat de la unitat d'adjudicació d'EVha, analitzen la situació dels sol·licitants d'habitatge de cada municipi per a donar una resposta a les seues necessitats residencials.

Destacats