L'IVAJ posa en marxa el Carnet Jove digital

Guardar

Carnet Jove
Carnet Jove

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives, llança des d'aquest dimarts el nou Carnet Jove digital.

El director general d'IVAJ, Jesús Martí, ha manifestat la seua satisfacció per la seua implementació amb la qual "ens posem al dia, donant un servei al nivell de la joventut actual". En aquest sentit, ha assenyalat que poder "facilitar i simplificar aquest servei, amb la possibilitat de poder adquirir el Carnet Jove a través d'internet, rebre-ho i portar-ho en el mòbil era una cosa necessària i obligatori hui dia".

Jesús Martí ha recordat que el Carnet Jove "permet a les persones joves de la Comunitat Valenciana beneficiar-se de descomptes i avantatges en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu o de consum, en la Comunitat Valenciana, en la resta de comunitats autònomes i en tota Europa".

Amb el nou servei digital, a partir d'aquest dimarts, les persones joves interessades a obtenir el Carnet Jove poden sol·licitar-lo en línia i rebran automàticament el carnet digital en el seu correu electrònic. Això permetrà que els usuaris i usuàries puguen portar-ho en el seu dispositiu mòbil, la qual cosa suposarà una major comoditat en la seua utilització.

Per a accedir al formulari en línia no és necessari certificat digital; la persona sol·licitant només ha d'emplenar un qüestionari amb les seues dades personals i el pagament de la taxa corresponent s'efectua a través de la plataforma en línia.

Les persones joves que desitgen rebre també la credencial en format físic, com fins ara, poden seleccionar la seua recollida en qualsevol de les seus de l'IVAJ (Alacant, València o Castelló), o en els més de 100 ajuntaments amb els quals l'IVAJ ha subscrit el corresponent conveni.

Així mateix, els qui preferisquen sol·licitar el Carnet Jove presencialment, podran fer-ho també en algun d'aqueixos ajuntaments.

Per part seua, les dones víctimes de violència de gènere i les persones joves pertanyents a col·lectius vulnerables exemptes del pagament de la taxa hauran d'acudir presencialment a l'IVAJ o als ajuntaments per a sol·licitar el seu Carnet Jove.

El Carnet Jove és un programa de l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), de la qual forma part l'IVAJ. Actualment, quasi 200.000 joves de la Comunitat Valenciana posseeixen aquesta acreditació.

Arxivat a:

Destacats