La Generalitat prepara un extens programa d'activitats pel 9 d'Octubre

València, Castelló, Alacant i Elx seran escenari de concerts, activitats infantils i pirotècnia durant la setmana vinent

Guardar

Visita a l'interior del Palau de la Generalitat
Visita a l'interior del Palau de la Generalitat

Concerts, activitats infantils, pirotècnia i moltes sorpreses més inundaran la Comunitat Valenciana durant la setmana vinent amb motiu del 9 d'Octubre. I és que la Generalitat Valenciana ha previst un extens programa d'activitats per a tots els públics organitzats des del sentiment per a celebrar "un gran dia", tal com va reconéixer el president Carlos Mazón durant la presentació de la imatge institucional aquest dijous.

Concretament, els actes començaran el dimecres 4 d'octubre. A partir d'eixe dia el públic podrà visitar, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores, el Palau de la Generalitat, a València, i les seus del Consell a Alacant (edifici de Correus) i a Castelló (Casa dels Caragols).

Precisament, a les capitals de les tres comarques valencianes se li uneix Elx, que acollirà diversos actes amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

El president Carlos Mazón presenta la campanya institucional del 9 d'Octubre
El president Carlos Mazón presenta la campanya institucional del 9 d'Octubre

Programació a València

Pel que respecta a les activitats que es realitzaran a la ciutat de València, del 4 al 7 d'octubre, s'instal·larà una "gastroneta" al costat del Palau de Castellfort, que està situat enfront del Palau de la Generalitat, oferint una degustació de productes típics valencians.

A més, durant els dies 5, 6 i 7 s'ha organitzat un espectacle de 'videomapping' al Palau de la Generalitat, de 20.00 a 00.30 hores, durant el qual, com a novetat respecte a altres anys, es projectaran imatges no sols sobre la Torre Vella, sinó també sobre la façana del carrer Cavallers.

A més, el dissabte 7, també al carrer Cavallers, se celebraran jocs infantils, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores. Diumenge 8 d'octubre, a les 12.00 hores, tindrà lloc un concert a la plaça de la Verge a càrrec de la Societat Renaixement Musical de Vinalesa.

Les activitats finalitzaran en la mitjanit del diumenge al dilluns 9 d'octubre, amb un castell de focs artificials al passeig de l'Albereda.

Destacats