Mazón convida a viure un 9 d'Octubre "orgullosos de la nostra identitat"

El Palau de la Generalitat acull la presentació de la campanya institucional del 9 d'Octubre de 2023

Guardar

Carlos Mazón i Boke Bazán
Carlos Mazón i Boke Bazán

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha presentat aquest dijous el primer 9 d'Octubre sota el seu mandat, marcant un "govern del canvi" que busca celebrar la rica herència cultural de la Comunitat Valenciana. L'acte de presentació ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat i s'ha centrat en la presentació de la imatge institucional i el programa d'activitats per a commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana a les ciutats de València, Alacant, Castelló de la Plana i Elx.

Mazón ha convidat a tots els valencians i valencianes a unir-se als actes organitzats des del "sentiment d'identitat", amb l'objectiu de celebrar aquest dia especial i enfortir els llaços que uneixen a la societat. El president ha posat l'accent que la Comunitat Valenciana no necessita ser canviada, sinó aplaudida i promocionada per la seua rica cultura i tradicions. La creativitat triada per a aquest esdeveniment busca transmetre un missatge d'unitat i orgull entorn dels senyals d'identitat col·lectives de la regió.

A partir de la setmana vinent, es duran a terme nombroses activitats culturals i lúdiques en tota la Comunitat Valenciana, dissenyades per a despertar l'orgull i la pertinença. Entre les activitats destacades es troben concerts, esdeveniments infantils, impressionants exhibicions pirotècniques i visites a diverses seus governamentals autonòmiques.

Cartel 9 d'Octubre
Cartell 9 d'Octubre

La imatge institucional d'enguany, creada pel dissenyador Boke Bazán, presenta un prominent número 9, que es forma mitjançant la multiplicació de tres per tres, representant així les tres províncies valencianes i els tres colors de la 'Senyera' valenciana: el roig de la passió, l'or del seu sol i el blau del Mediterrani.

El primer 9 d'Octubre del "govern del canvi" liderat per Carlos Mazón promet ser una celebració que té com a objectiu incrementar els llaços d'unitat i orgull en tota la Comunitat Valenciana.

Destacats