Expociència transporta la ciència i la tecnologia a les aules dels instituts mitjançant ponències online

Guardar

Cartell d'Expociència 2021
Cartell d'Expociència 2021

La setmana de la ciència del Parc Científic de la Universitat de València se celebrarà del 18 al 22 d'octubre en format virtual per segon any consecutiu. Especialistes vinculades a la Universitat de València abordaran temes d'actualitat relacionats amb la ciència, la tècnica i la innovació en diferents sessions dirigides a estudiants d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

El paper de la biotecnologia en la ciència, la importància del microbioma en la salut, medicina regenerativa per a reparar el cervell o materials moleculars revolucionaris són alguns dels temes que abordarà e-XPOCIÈNCIA 2021 al llarg de cinc dies.

El programa agrupa vuit expertes de diferents matèries que oferiran xerrades divulgatives obertes al debat en línia, a més d'una taula rodona sobre iniciatives científiques orientades a l'educació secundària –organitzada per la Fira-Concurs Experimenta– i la presentació dels projectes Natura. El punt final a les jornades d'aquesta edició el posarà l'actuació del Teatre Químic, un projecte de llarga trajectòria en el qual estudiantat de la Facultat de Química representa una obra teatral que s'actualitza cada temporada amb els nous avanços de la ciència.

Totes les activitats programades del 18 al 22 d'octubre s'emetran en directe pel canal de YouTube del Parc Científic de la Universitat de València i estaran obertes via xat a les preguntes i comentaris dels participants. A vint dies del seu inici, més de 80 centres s'han apuntat a la present edició d'e-XPOCIÈNCIA, que ja compta amb prop d'11.000 inscripcions a les diferents sessions.

Es pot accedir a tota la informació en www.expociencia.org .

Destacats