El sector de l'hostaleria valora l'eliminació de les mesures com un "punt d'inflexió" per a reprendre "una certa normalitat"

Guardar

Hostaleria a València
Hostaleria a València

La Confederació Empresarial d'Hostaleria Conhostur ha expressat la seua satisfacció per l'alçament de les últimes restriccions pel coronavirus que pesaven sobre el sector i pel fet que "per fi" es reprén l'activitat sense limitacions i la possibilitat de "reprendre una certa normalitat", la qual cosa serà un "punt d'inflexió".

L'entitat, integrada per Hostaleria València (Federació Empresarial d'Hostaleria de València), ASHOTUR (Associació d'Hostaleria i Turisme de Castelló), APEHA (Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria d'Alacant), ha apuntat en un comunicat que l'alçament d'aquestes mesures acordades en la Mesa Interdepartamental, "permetrà ja reprendre el funcionament habitual de les diferents activitats de l'hostaleria i l'oci".

"El sector ha lluitat durant dos anys de pandèmia per la supervivència de les empreses i els llocs de treball. La sisena ona ha sigut duríssima des de Nadal fins ara i ara mateix hi ha un llarg camí per a la recuperació econòmica", apunta Conhostur, que continua reclamant ajudes per al sector "necessàries per a la supervivència de moltes empreses".

En tot cas, augura que arribar a aquest punt "en el qual per fi es reprén l'activitat sense restriccions suposa un punt d'inflexió i un símptoma de superació de la situació de la pandèmia que esperem que ens permeta reprendre una certa normalitat".

Destacats